Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією  |  Політика

Ляшко каже, що найближчим часом російські військові перейдуть у наступ

Народний депутат, лідер Радикальної партії Олег Ляшко переконаний, що незважаючи на видиме затишшя, ситуація на Східному фронті лишається надскладною. Про це політик написав на своїй сторінці у соцмережі Facebook. Повідомила прес-служба РП

Олег Ляшко, зокрема, зазначив, що норми закону про особливий статус Донбасу не діють і закликав скасувати цей документ.

 «2 листопада російські окупанти планують провести так звані вибори керівництва «днр» і «лнр». Кремль вже заявив, що визнає ці "вибори". Відповідно до закону про особливий статус Донбасу, вибори місцевих органів влади на окупованих територіях мали відбутися 7 грудня за українським законодавством. Я голосував проти цього закону. Час показав, що цей закон не діє і реально не зупиняє російських окупантів і їх найманців від діяльності, спрямованої на поглиблення розколу України. Тому цей закон має бути скасований», - переконаний політик.

Ляшко також повідомив, що, за даними розвідки, за останній час з російської території на окуповані українські землі зайшло дуже багато військової техніки і живої сили противника.

«У наших військових на передовій, з якими я підтримую постійний зв'язок, немає жодного сумніву, що найближчим часом, можливо, одразу після 2 листопада, російські окупанти перейдуть у наступ. Імовірний напрямок їх наступу - Маріуполь, Щастя, Лисичанськ, інші міста. Сепаратисти проголосили так звану конституцію лнр, дія якої розповсюджується на всю територію Луганщини. Отже, у ворога - план захоплення усієї області. Те саме на Донеччині», - застеріг лідер Радикальної партії.

У зв’язку з цим Ляшко закликав представників усіх політичних сил до активних дій, спрямованих на захист України від ворога.

«Потрібно не посади в Києві ділити, а зробити все, щоб захистити наш Україну. Все, що від мене і нашої Радикально їпарт ї залежить, ми готові робити для досягнення цієї мети. Закликаю усі інші партії відкинути політичні протиріччя і об'єднати зусилля для захисту та порятунку України від ворога. Слава Україні!», - заявив політик.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ