Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кобзонам, охлобистіним, задорновим - не місце в інформаційному просторі України!

Як відомо, Міністерство культури України оприлюднило заяву щодо переліку діячів культури Російської Федерації, які через їхню антиукраїнську позицію стали в нашій державі персонами нон-грата. Зокрема у заяві йдеться про таких одіозних осіб, як Кобзон, Охлобистін, Задорнов. Пише Богдан Червак, директор департаменту інформаційної політики Держкомтелерадіо України.

"Саме ці апологети кривавого режиму Путіна найбільше доклалися до розпалювання міжнаціональної ворожнечі та пропаганди війни, очорнення України і українців. Очевидно, що їм та таким, як вони, не місце на нашій землі.

Однак, окрім фізичної неприсутності в Україні, їх не повинно бути й у вітчизняному інформаційному просторі!

У той час, як на Донбасі ллється кров патріотів України, які захищають рідну землю від московських окупантів, аморально допускати в теле- та радіоефір таких відвертих українофобів. Це також неповага до пам’яті полеглих за нас і нашу Батьківщину.

Переконаний, що керівники вітчизняних телерадіокомпаній, друкованих ЗМІ та Інтернет-видань є патріотами своєї держави і не допустять в інформаційний простір ворогів України на зразок кобзонів, охлобистіних, задорнових".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ