Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

10 листопада у Львові стартує фінал Чемпіонату України з шахів

З 10 до 22 листопада у нашому місті відбудеться фінал Чемпіонату України 2014 року з шахів. У змаганнях візьмуть участь 22 учасника (12 чоловіків та 10 жінок). Склад команд є найсильнішим в історії незалежної України, адже зібрав елітних гросмейстерів та лідерів українських шахістів, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Проведення обох головних шахових змагань нашої країни цього року у Львові – це данина поваги всесвітньовідомій львівський шаховій школі, яка подарувала світу цілу низку видатних гросмейстері сучасності. Це – визнання її високого авторитету та вагомого внеску у визначні досягнення українських шахів.

Переконаний, що проведення цих найпрестижніших шахових змагань стане справжнім святом розуму і таланту, потужним стимулом для подальшого розвитку нашої улюбленої гри, новою яскравою сторінкою в історії шахів.

Щиро зичу всім учасникам яскравої, змістовної, безкомпромісної гри, нових творчих здобутків, а шанувальникам шахів – справжньої насолоди від яскравих, захопливих партій», - зазначає Президент Федерації шахів України Віктор Капустін.

Учасники матимуть 90 хвилин на перші 40 ходів плюс 30 хвилин до закінчення партії з додаванням 30 секунд за кожний зроблений хід, починаючи з першого. Дозволений час спізнення на партію – 15 хвилин з часу початку туру. Захід відбувається за підтримки управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради.

Самі змагання проходитимуть на території готелю «Варшава» (с. Малехів, вул. Жовківська, 1). 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ