Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вночі та вранці – туман та слабка ожеледь

Львівський регіональний центр з гідрометеорології попереджає про туман та ожеледицю на дорогах, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології, завтра, 21 листопада,  вночі та вранці очікується туман видимістю 200 – 500 м та слабка ожеледь. Погода хмарна, часом опади. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний 5 – 10 м/с. Температура повітря вночі становитиме  0 – 2º морозу, вдень 0 – 2° тепла.

Прогноз погоди на найближчі дні:

22 листопада: Хмарна погода з проясненнями. Часом невеликі опади. Місцями туман. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 3 – 8 м/с. Температура повітря вночі 0 – 5º морозу, вдень від 1º морозу до 4° тепла.

23 листопада: Хмарна погода з проясненнями. Місцями невеликий мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний 5 – 10 м/с. Температура повітря 1 – 6º морозу, вдень від 1º морозу до 4° тепла.

Враховуючи дорожню обстановку, мерія просить водіїв бути уважними на дорогах, дотримуватися безпечного інтервалу та дистанції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ