Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбудеться всеукраїнський антикорупційний форум

27-29 листопада Інститут лідерства та управління УКУ і Львівська бізнес-школа УКУ проводять Всеукраїнський антикорупційний форум і хакатон. Учасниками заходу стане близько 150 людей з усіх регіонів України, повідомили організатори.

Подія відбудеться в рамках проекту «Школа відповідального громадянина», що має на меті створити платформу для обговорення викликів у боротьбі з корупцієюта розробити практичні моделі для подолання хабарництва на місцях. Учасники форуму і хакатону поділяться успішними прикладами подолання корупції та спільно з експертами розроблять практичні моделі боротьби з корупцією у п’яти сферах: освіта, медицина, адміністративні служби, митна і податкова служби, міліція та ДАІ. Результатами стануть напрацювання, як подолати корупцію на місцях, з конкретними інструкціями у вигляді інфографік, відеороликів, мобільних аплікацій тощо. Після форуму організатори проведуть шість виїзних турів різними областями України для представлення та поширення цих напрацювань.

Серед доповідачів форуму та хакатону: автор книги «Чому Грузії вдалося» Лариса Буракова, заступник Міністра освіти і науки України Інна Совсун,експерт з питань парламентського лобіювання Віталій Шабунін, екс-міністр економіки, голова Дорадчої ради LvBSПавло Шеремета, медіаексперт, засновник компанії pro.movaЄвген Глібовицький, аналітик Transparency International Україна Сергій Гула, підприємець і громадський діяч Ярослав Рущишин, голова БФ «Пацієнти України (UCAB)» Дмитро Шерембей та інші.

Формат проведення:

1-денна конференція – 27 листопада

2-денний хакатон – 28-29 листопада

Місце проведення: Філософсько-богословський факультет УКУ (вул. Хуторівка, 35а). Час події: 9:30 - 18:00.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ