Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Загадкова сексуальна депутатка Ляшка. Фото

В Інтернеті активно обговорюють наймолодшу депутатку новообраної Верховної Ради 24-річну Олену Кошелєву. Її називають найзагадковішою депутаткою. Молода безробітна харків'янка з'явилася на перше засідання ВРУ в дорогому вбранні та відмовлялася від спілкування із журналістами.

Як повідомила ТСН, 24-річна депутатка вразила гардеробом, вартістю в кілька тисяч доларів і невмінням визначити устрій України.

Рік тому Кошелєва працювала адміністратором у найдорожчому ресторані Харкова. На перше пленарне засідання нової Ради вона прийшла у супроводі одразу двох охоронців. Одягнута була в довгу норкову шуба за кілька тисяч доларів, при собі мала новий золотий iPhone та шкіряну сумку за тисячу доларів.

З пресою вона спілкуватись не хотіла, тому виходила із зали, коли журналісти вже майже розійшлись. Побачивши камеру, почала ховатись за охоронців, а на просте запитання про державний устрій України не змогла знайти відповіді.

"Давайте наступного разу я відповім на всі ваші питання", - запропонувала представниця Радикальної партії.

В офіційній біографії Кошелєва називає себе "безробітною волонтеркою". Однак її "волонтерство" поставили під сумнів справжні харківські волонтери ще під час виборчої кампанії.



Фото з соцмереж.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ