Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією  |  Політика

Патрулювання лінії фронту з бойовиками є зрадою - Андрій Левус

Народний депутат України, член комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони Андрій Левус ініціює перевірку повідомлення ОБСЄ про спільне патрулювання лінії фронту російськими бойовиками і українськими військовими.

"Інформація, поширена місією ОБСЄ щодо можливого спільного з терористами та російськими військовими патрулювання окупованих райнів Донбасу (www.osce.org/ukraine-smm/132776) викликає багато запитань до Генштабу та Головнокомандувача.

Як член Комітету з питань націольної безпеки та оборони парламенту, ініціюю невідкладний розгляд цього питання на засіданні Комітету за участю представників Генштабу та АП. Мене й, думаю, усіх українців цікавлять такі питання:

1. Чи існує таке рішення, і хто і на якій підставі його ухвалив?

2. Хто дав дозвіл на перебування на території України російських військових? Доречі, в Харкові нещодавно приземлилось біля сотні російських військових чиновників

3. Чи існують відкриті раніше кримінальні провадження проти "ДНР" і "ЛНР", якщо так, то хто взяв на себе сміливість дати згоду на співпрацю з терористами?

4. Хто нестиме відповідальність за фактичну легітимізацію розколу України?

5. Хто нестиме відповідальність за узаконення перебування в Україні окупаційних Збройних сил РФ?

Спільне з окупантами патрулювання УКРАЇНСЬКОЇ землі... ЦРУ разом з Аль-Каїдою патрулює Манхеттен. УПА спільно НКВД патрулює Карпати. ФСБ з "Іміратом Кавказ" Грозний, а Гестапо з Де Голем Єлисеївські поля...

Моя позиція (у разі підтвердження даної інформації) - у разі такого договорняку по Донбасу, ми втратимо не лише його, а й решту території. Росія побачить нашу слабкість, що заохотить її до подальшої агресії. Подібна співпраця з терористами та окупантами є національною зрадою.

Щойно Дмитро Ярош, заступник Голови Комітету національної безпеки і оборони підтримав мою пропзицію щодо розгляду Комітетом даного питання.

Якщо ви підтримуєте цю ініціативу, прошу поширити її по соцмережах та ЗМІ", - повідомив нардеп у Facebook.


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ