Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Навіщо Княжицькому лотереї та гральний бізнес?

Голова Комітету з питань культури і духовності Микола Княжицький в пропозиціях щодо змін предметів відання комітетів ВР запропонував передати сферу Комітету з питань фінансової політики і банківської сфери «діяльність державних лотерей і грального бізнесу» його комітету.

Про це, на своїй сторінці фейсбук повідомив секретар комітету з питань запобігання і протидії корупції Верховної Ради України, народного депутата України, відомий журналіст-розслідувач Дмитро Добродомов :

« Не перестаю дивуватися деяким ідеям нардепа від "Народного фронту" Миколи Княжицького. Найсвіжіжа з них викладена у пропозиціях щодо змін предметів відання комітетів Верховноі Ради, котрі щойно помітив Сергій Лещенко. Отож, голова Комітету з питань культури та духовності, яким є пан Микола, пропонує забрати від Комітету з питань фінансовоі політики банківськоі діяльності ось таку функцію - увага! - "діяльність державних лоторей і грального бізнесу". Як вам така ідея? Духовна, а головне дуже культурна:) З нетерпінням чекаємо на аргументи Миколи Княжицького.»- написав Дмитро Добродомов.

В той же час, нардеп Сергій Лещенко ідею М.Княжицького іронічно відніс до: «Новини з розділу «Політичні ігри». Та назвав пропозицію М.Княжицького «годівницею».

Нічьо так годівниця, да?– зазначив нардеп Сергій Лещенко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ