Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кіхтенко: Може не вистачити сил забезпечити воєнний стан

Голова Донецької області Олександр Кіхтенко вважає, що не варто вводити воєнний стан в регіоні. Такий висновок можна зробити з його слів, сказаних в ефірі Громадського телебачення, відповідаючи на питання ведучої.

"Якщо б запровадження воєнного стану принесло позитивні ефекти, я був би двома руками "за". Перед тим, як приймати рішення про введення стану, треба визначитись, а чи вистачить сил воювати, забезпечити правовий режим воєнного стану? Можна ввести, надірватись і не виконати", - зазначив Кіхтенко.

"Краще не вводити. Краще більш ефективно проводити спеціальну операцію: планувати, затримувати, знешкоджувати. Дуже багато є для цього способів, форм ведення таких бойових дій. Вони будуть більш ефективними. Працювати на упередження, не давати "Градам" стріляти по наших позиціях і мирних кварталах. А знешкоджувати ще перед тим, як вони тільки подумали це зробити", - сказав він.

"Є фахівці такі в Україні. Вони готові працювати. Тільки треба ними ефективно керувати.

А взагалі це рішення президента - верховного головнокомандуючого. Тільки він визначає, чи вводити, чи ні і подає його на затвердження у ВР", - сказав він.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ