Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Коло претендентів очолити «Львів» та «Бориспіль» звузилося до 20 осіб

Станом на 26 січня заступники Міністра інфраструктури України й експерти Talent Advisors, ЕBS та Deloitte провели інтерв’ю з 19 кандидатами на посади генеральних директорів аеропортів «Бориспіль» та «Львів» та Укрзалізниці, повідомила прес-службі Мінінфраструктури.

Загалом після кваліфікації та оцінювання за професійними вимогами для другого етапу (інтерв’ювання) експерти відібрали 31 кандидата: 20 (з 254 претендентів) - на посади генеральних директорів аеропортів, 11 (з 233 претендентів) - на посаду керівника Укрзалізниці.

Нагадаємо, список фіналістів відбору формуватиметься з тих кандидатів, які у другому турі успішно пройдуть співбесіди з заступниками Міністра та експертами компаній TalentAdvisors, ЕBS та Deloitte, а далі – з Міністром інфраструктури.

Фіналістів відбору затверджуватиме Міністр інфраструктури. Відомості про потенційних кандидатів на керівні посади буде розміщено на сайті Міністерства інфраструктури перед поданням на номінаційний комітет.

Довідка.

Станом на сьогодні на посаду керівника Укрпошти надали свої резюме 105 претендентів. Прийом резюме триває до 30 січня включно. Надсилати документи треба на електронну адресу: [email protected].

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ