Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові працівники міліції навчалися організовувати свій робочий та особистий час. Фото

Ініціатором тренінгу для працівників середньої керівної ланки Управління кадрового забезпечення міліції Львівщини на тему «Особиста ефективність і time-менеджмент» став в.о.заступника начальника Управління кадрового забезпечення ГУ МВС України у Львівській області капітан міліції Роман Баховський. Про це повідомили у ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області.

Своїм досвідом з кадровиками поділився менеджер з розвитку компанії «SoftServe», відомий тренер та консультант Володимир Семенишин - розробник власного навчального курсу з time-менеджменту, особистої та організаційної ефективності. Цей курс дозволяє підвищити особисту ефективність на 23 відсотки.

 

 

«Я проводжу постійні тренінги і можу сказати, що у пострадянських країнах тренінг з time-менеджменту – найпопулярніший. Як тільки ми навчимось керувати своїм часом і планувати його, наша ефективність і цінність як працівників зростає в рази. Для людини, котра має плани на майбутнє – це необхідність», - зазначив Володимир Семенишин.

 

 

Під час тренінгу з надзвичайно цікавою презентацією, практичними завданнями та роботою у форматі «запитання-відповідь», правоохоронці отримали цінні знання та практичні навички на предмет організації свого робочого та вільного часу. 

 

 

«Ми працюємо на випередження. Освіта – це інвестиція у майбутнє і той, хто хоче бути потрібним як спеціаліст завтра, вчитись повинен сьогодні. Помилкою є вважати, що у міліції, у бізнесі чи у інших державних структурах проблеми різні – проблеми схожі і навички у професіоналів – схожі теж. Тому ми навчаємось і підвищуємо свою вартість на ринку професіоналів», - зазначив Роман Баховський.

 

 

Також Роман Баховський закликав усіх небайдужих бізнес-тренерів, експертів зі сфери консалтингу, менеджерів, маркетологів, юристів, спеціалістів зі сфери громадських зв’язків, журналістів, медиків та інших спеціалістів долучитись до громадського проекту з вдосконалення навичок працівників міліції у якості тренерів та консультантів, щоб продовжувати зміни та реформування системи МВС.

 

 

 

Бажаючі можуть заповнити аплікаційну форму за цим посиланням: http://goo.gl/1Yfm4c.

На своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук Роман Баховський написав: «Закликаю усіх небайдужих бізнес-тренерів, експертів зі сфери консалтингу, менеджерів, маркетологів, юристів, PR, журналістів, медиків та інших спеціалістів, заповнивши форму http://goo.gl/1Yfm4c долучатися до громадського проекту з вдосконалення навичок працівників міліції у якості тренерів та консультантів, щоб продовжувати зміни та реформування системи МВС. (Все в межах Львівської області)

«Ми працюємо на випередження. Освіта – це інвестиція у майбутнє і той, хто хоче бути потрібним як спеціаліст завтра, вчитись повинен сьогодні. Помилкою є вважати, що у міліції, у бізнесі чи у інших державних структурах проблеми різні – проблеми схожі і навички у професіоналів – схожі теж. Тому ми навчаємось і підвищуємо свою вартість на ринку професіоналів».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ