Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутати Львова виділили постраждалим від терористів Краматорську та Маріуполю 1 млн грн

Сьогодні, 12 лютого, під час позачергового засідання сесії Львівської міської ради депутати проголосували за внесення змін до міського бюджету на 2015 рік. Відповідно до рішення, депутати виділили один мільйон гривень на допомогу постраждалим від бойовиків терористичних організацій "ДНР" та "ЛНР" містам Краматорську і Маріуполю. "За" проголосувало 70 депутатів. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо з сесійної зали.

Відповідно до ухвали, депутати з резервного фонду Львова виділили 1 млн грн на допомогу постраждалим від обстрілів терористів Краматорську та Маріуполю, по 500 тис. грн відповідно.

Як зазначив міський голова Львова Андрій Садовий, таку солідарність мають проявити і інші українські міста.

"Біда в цих містах велика, руйнування великі. Ці кошти, які ми виділили, не вирішать, звісно, усіх їхніх проблем, але якщо кожне місто буде солідарне, то ми зможемо їм допомогти", - сказав Садовий.

Як зазначив керівник депутатської групи "Народний контроль" Валерій Веремчук тільки у такий спосіб можна показати ворогу, що Україна - це країна 46 млн людей, які не відступлять і допомагатиму одні одним у скруті.

Голова фракції "Свобода " Любомир Мельничук запропонував також визнати на рівні міста офіційно агресором РФ, а ДНР та ЛНР терористами. Про це вони проголосували другим пунктом.

Фото: Гал-інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ