Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Хто ховається у Комітеті підприємців Львівщини?

Прокуратура Франківського району Львова розпочала досудове розслідування у кримінальному провадженні №42015140080000006, де головним фігурантом є генеральний директор ТзОВ «Будучність». Йдеться про податковий борг на суму 236 тис. грн. З огляду на цю справу цікавим є те, що Ігор Маркуц є активним членом Комітету підприємців Львівщини. Цю інформацію Гал-інфо повідомив журналіст-розслідувач Віктор Корнієнко.

Провадження відкрито з приводу умисного невиконання судового рішення посадовими особами цього підприємства. Йдеться про постанову Львівського окружного адміністративного суду про стягнення з ТзОВ «Будучність» до держбюджету 236 тис. грн податкового боргу, винесену ще в березні 2012 року.

Цей борг з «Будучності» намагався стягнути відділ державної виконавчої служби Франківського району. Однак пошуки коштів та майна підприємства-боржника результатів не дали. Зокрема, коли державні виконавці прибули за адресою товариства (м. Львів, вул. Сахарова, 42), виявилося, що боржника там нема і що господарської діяльності (в основному це була торгівля мастилами) не проводить, майна, щоб його, арештувати та описати, – ніякого.

У результаті виконавчий документ про стягнення боргу залишився без виконання. У той же час Ігор Маркуц аналогічну господарську діяльність (торгівлю мастилами) спокійно здійснював через підприємства, що дуже нагадували фірми-клони: ТзОВ "Будучність ЛТД" (фактична адреса: м.Львів, вул. Рудненська, 12) код ЄДРПОУ 36742493 (зареєстровано в Стрийському районі село Верчани) та ТзОВ «Компанія Будучність» (фактична адреса: м. Львів, вул. Стороженка, 12/75, ЄДРПОУ 36129955 (зареєстровано в Солом’янському районі м. Києва).

Нагадаємо, що широкій громадськості активний член Комітету підприємців Львівщини Ігор Маркуц став відомий торік: завдяки палким антикорупційним виступам у програмі «Люстрація» на телеканалі ZIK.

Також додамо, що Комітет підприємців Львівщини очолює Романа Зафійовський.

Гал-інфо готове надати слово всім зацікавленим сторонам.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ