Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Звільнення Коломойського - це велика перемога Кремля, - політолог

З геополітичної точки зору Дніпропетровськ вистояв і став головним бар’єром на шляху агресора. Ніхто в Дніпропетровську, Одесі чи Харкові не хоче повторити африканську долю Донбасу. Про це сьогодні, 25 березня, в коментарі Гал-інфо розповів політолог Віктор Небоженко.

За його словами, незважаючи на відставку голови Дніпропетровської ОДА Ігоря Коломойського, жодні сепаратистські заклики на Дніпропетровщині неможливі.

«Навіть якщо сам Коломойський вийде та скаже, що Дніпропетровщина відділяється, ніхто цього не підтримає. Усі сепаратистські призиви там не закінчилися успіхом, і Дніпропетровськ залишається передовим форпостом на шляху Росії», - сказав політолог.

Він наголосив, що закономірним є те, що великі міста не дуже люблять центр, але таке є у всіх країнах світу.

«Найстрашніше для мешканців цього регіону – це потрапити в руки Путіна та повторити долю Донецька та Луганська. Усі залякування сепаратизмом – це тимчасовий піар-хід в цій олігархічній війні. Люди тут отримали певний гарт. Про сепаратизм можуть говорити тільки ті, хто не бачив війни», - сказав політолог.

Водночас, за його словами, звільнення Коломойського – це перемога Кремля.

«Це велика перемога Кремля. Усі російські ЗМі це обговорюють і дуже тішаться, адже це ослабило Дніпропетровський фронт. Вдалося вибити сильного політика, скандального губернатора з оборони. Однак, я повторюю, що мешканці Дніпропетровської області не мають бажання  повторити африканську долю Донецька та Луганська», - заявив Небоженко.

Фото - Громадське 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ