Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Сенат квапить Обаму зі зброєю

Сенат закликав президента Барака Обаму прискорити вирішення питання про постачання летальної зброї Україна. Резолюцію сенатори підтримали одноголосно, повідомляє прес-служба Конгресу.

«Сенат засуджує атаку на Маріуполь повстанців, які користуються підтримкою Росії. У документі також міститься заклик до президента США Бараки Обами приділити пріоритетну увагу та прискорити поставку летальної і нелетальної військової допомоги Україні, що відповідає національним інтересам і політиці Сполучених Штатів і було санкціоновано Актом на підтримку свободи в Україні від 2014 року, - йдеться у резолюції, внесеної до розгляду сенатором-республіканцем Роном Джонсоном

«Тепер адміністрація повинна відреагувати, поставивши Україні те, чого вона так гостро потребує», - сказав після голосування сенатор Рон Джонсон, нагадавши що українське керівництво вже зверталося до США з проханням про надання військової допомоги.

Сенат також закликав Росію негайно припинити підтримку терористів на сході України, надати Києву можливість відновити контроль над держкордоном, а європейські країни - посилити економічний тиск на Росію з метою примусити її переглянути політику щодо України.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ