Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією  |  Політика

У Путіна нема іншого варіанта, як поновити воєнні дії, – Гела Васадзе

Умовне перемир’я, що встановилося на Донбасі після Мінська-2, може скінчитися лише поновленням бойових дій, але ніяк не міцним миром. Про це в своєму блозі на ТСН написав грузинський політолог Гела Васадзе.

За словами політолога, тимчасове перемир’я – стандартний прийом російських військ, який дає змогу перегрупувати війська та поновити ресурси. Насправді Путін має на меті прокласти коридор до Криму – в кращому для України разі. У гіршому – створити «Новоросію» на території всіх південно-східних областей.

Гела Васадзе закликав українські збройні сили та українське суспільство не потрапляти в полон ілюзій і не заспокоювати себе.

«Коли суспільство починає вірити, що от-от буде мир, для ворога настає дуже вдалий момент завдати удару», – написав він. Політолог зазначив, що Росія спробує звинуватити у порушенні перемир’я українську сторону.

Наприкінці блогу Гела Васадзе висловив переконання, що Російська імперія невблаганно конає, й історично програє. Проблема у тому, що процес її розпаду може тягнутися десятиріччями.

Фото з news.pn

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ