Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

Качмарик переживає за безпеку сім’ї та обіцяє знайти палія його автомобіля

Голова комісії бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської обласної ради, свободівець Ярослав Качмарик, якому днями зловмисники спалили автомобіль у Брюховичах, в коментарі Гал-інфо розповів, що він переживає за безпеку сім’ї та не подарує зловмисникам підпал його автомобіля.

За його словами, наразі про напрацювання правоохоронців у цій справі йому невідомо.

«Це не перший випадок, коли у Львові щось підпалюють чи стріляють, але я шукатиму до останнього.  Якби я мав підозри з приводу того, хто це зробив, то я б це вам сказав. Я людина не конфліктна, хоч часто критикую і мене теж критикують», - сказав він.

На запитання, чи пов’язує він це із своєю професійною політичною діяльністю, Ярослав Качмарик відповів: «Я здогадками не живу. Напевно, Качмарика хтось хотів налякати чи попередити, але Качмарик – людина сильна», - сказав Ярослав Качмарик.

Він також додав, що переживає за безпеку своєї родини, а тому цю справу просто так не залишить.

Ярослав Качмарик також додав, що дуже любив цю машину і тому за підпал йому дуже прикро.

Як повідомлялось, 30 березня у селищі Брюховичі під Львовом невідомі підпалили автомобіль Chevrolet Evanda, яка була припаркована біля будинку Ярослава Качмарика. Вогонь пошкодив капот та мотор автівки. За попередніми даними, зловмисники кинули пляшку із запалювальною сумішшю.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ