Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівський пасажирський страйк: львів’яни готуються дати відповідь перевізникам. Фото

Після того, як львів’янам повідомили, що проїзд у львівських маршрутках знову подорожчає, громада обурилась. Здорожчання проїзду відбувається не вперше, але якість надання послуги не покращується, тому, у випадку підняття цін на проїзд, львів'яни готові провести страйк. В соціальній мережі Фейсбук обурені львів’яни активно почали обговорювати питання львівського пасажирського страйку.

На Фейсбуці вже навіть з’явилася листівка із закликом до львів’ян домовитись про день його проведення і діставатися на роботу будь яким способом, але тільки не маршруткою. Орієнтовна дата проведення страйку - 15 квітня.

Автор ідеї листівки, громадський активіст Львова Петро Волинський в коментарі Гал-Інфо зазначив: «Перевізники вже неодноразово підвищують вартість проїзду і мотивують це тим, що потрібно ремонтувати маршрутки, але ми бачимо на вулицях автобуси, в яких відлітають колеса, брудно і немає навіть поручнів. Кажуть, що якість послуг покращиться, але ми й далі їздимо в переповнених маршрутках, водії хамлять пасажирам і курять за кермом. Нас просто тримають за бидло, вважаючи, що у нас немає альтернативи. Львів’янам потрібно згуртуватися і дати адекватну відповідь цим маніпуляціям».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ