Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Покарання за недоцільний ремонт дороги біля Львівської ОДА не буде

Покарання для керівництва ШРБУ-65 за проведення ремонтних робіт на ділянці вул. Винниченка перед Львівською ОДА не буде. Про це розповів в коментарі журналісту Гал-Інфо голова Львівської ОДА Олег Синютка.

"Не можна карати людей за ремонт дороги. Однак, я думаю, такий ремонт дороги був абсолютно невиправданий.  Ремонт проводили на ділянці, котра не була аварійною. В той же час на перехресті вул. Підвальної та вул. Виниченка є просідання дороги біля каналізаційного люку, і ця ділянка навпаки не відремонтована", - зазначив Олег Синютка.

Він висловив сподівання, що у місті не проводитимуть подібних ремонтів неаварійних ділянок доріг. "Мені видається, нерозумним було робити біля ОДА ремонт дороги. Я сподіваюсь, що біля люків, де справді є аварійна ділянка, буде усунено просідання дороги", - додав Олег Синютка.

Нагадаємо, 15 квітня на ділянці вул. Винниченка ШРБУ-65 проводило ямковий ремонт дороги. На це очільник ОДА відреагував з обуренням. "З подивом побачив ремонт дороги біля обласної адміністрації. Цікаво, хто це робить? Невже це найбільш зруйнована дорога у Львові? Мені видається, що у місті є дороги у гіршому стані. Вважаю, що така показуха неправильна і не потрібна", - написав Олег Синютка на своїй сторінці в Facebook.

Фото - Сергій Бобра, Гал-Інфо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ