Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Опубліковані відповіді на тест ЗНО з української мови

Опубліковані правильні відповіді на завдання тестів ЗНО базового та поглиблених рівнів з української мови та літератури. Використовуючи правильні відповіді на завдання тесту, учасники тестування зможуть визначити власний тестовий бал за всіма завданнями тесту, окрім завдань відкритої форми.

25 квітня опубліковані правильні відповіді на завдання тестів ЗНО базового та поглиблених рівнів з української мови та літератури.

Використовуючи правильні відповіді на завдання тесту, учасники тестування зможуть визначити власний тестовий бал за всіма завданнями тесту, окрім завдань відкритої форми.

Максимальна кількість тестових балів, яку зможуть отримати учасники ЗНО за виконання завдань тесту базового рівня складає 104 бали. Відповідно, максимальна кількість балів, яку може набрати учасник ЗНО за тест поглибленого рівня, складає 136 балів.

Офіційне оголошення результатів тестування відбудеться не пізніше 15 травня. Результати тих учасників, хто подолає пороговий бал, будуть визначатись за рейтинговою шкалою від 100 до 200 балів. Відповідно, рейтингова оцінка за шкалою 100–200 балів буде відображати місце результату учасника серед результатів інших учасників кожної сесії.

Учасники ЗНО, які не подолають визначений пороговий бал, вважатимуться такими, хто тест не склав.

Схеми оцінювання завдань сертифікаційної роботи з відкритою відповіддю будуть оголошені після 27 квітня.

Зовнішнє незалежне оцінювання з інших предметів відбудеться у червні після проведення державної підсумкової атестації одинадцятикласників та завершення навчального року в школах.

Правильні відповіді на тест ЗНО з української мови дивіться за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ