Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вчителька із Львівщини стала фіналісткою конкурсу «Учитель року – 2015»

Вчитель Сокальської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 3 Нестерук Наталія Романівна братиме участь у фінальному етапі третього (заключного) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2015». Вона представлятиме Львівщину у номінації «Правознавство». Повідомив Освітній портал Львівщини.

Зазначимо, що нещодавно завершився відбірковий (заочний) етап третього (заключного) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2015» у номінаціях «Українська мова та література», «Хімія», «Образотворче мистецтво» і «Правознавство».

На цьому етапі члени фахових журі протягом березня знайомились та оцінювали блоги, створені учасниками конкурсу, а також майстер-класи, які проводилися з учасниками другого туру конкурсу.

20 березня 2015 року на базі обласних інститутів післядипломної педагогічної освіти відбулось конкурсне випробування «Тестування з фахової майстерності», яке проходило в системі обробки тестів «Знайка».

За загальною сумою балів усіх конкурсних випробувань члени фахового журі визначили 12 учасників у кожній номінації, які братимуть участь у фінальному етапі третього (заключного) туру Конкурсу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ