Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Московська церква ще раз довела, що є філіалом ГРУ і ФСБ в Україні, - Олег Соскін

Московський патріархат — це московська чекістська церква, яка була створена Джугашвілі “Сталіним”. Але до цього спочатку комуністи-більшовики вбили і закатували більше 200 тисяч священиків та монахів, а керівництво СРСР планувало до 1937 року взагалі повністю ліквідувати релігію в країні.

Московський патріархат більше нагадує не церкву, а філіал ГРУ, зовнішньої розвідки Росії на території України. Найкраще, що ми можемо зараз зробити — ліквідувати цю структуру. Подальше функціонування на території України цієї структури ставить під загрозу існування Української Держави та української нації.

Необхідно забрати у Московського патріархату всі наші землі, монастирі, лаври і повернути їх українському народу. Чим швидше ми це зробимо, тим краще.

Те що трапилося 8 травня на урочистому засіданні Верховної Ради України, коли лише представники УПЦ МП відмовилися стоячи вшанувати Героїв України ще раз підтверджує, що московську церкву змінити не можливо. Це як комуністична партія, яка не спроможна перейти на патріотичні позиції і служити українському народу. Вона так і залишилась філіалом Російської Комуністичної партії в Україні. Те ж саме стосується і гундяєвського філіалу. Далі терпіти цю наругу неможливо.

Московська церква це не ті, хто служить Богу, у них інший хазяїн, якому вони служать. Тому тут не може бути жодних церемоній. Потрібно ліквідувати в Україні московську церкву і рухатись далі для того, щоб в Україні була створена Єдина Українська Помісна Соборна Православна Церква. Без цього ми не зможе відродити Україну.

Потрібно зрозуміти, що московська церква — це наш ворог. Зрозуміло, що це важко і складно, але життя є життя і ми повинні розуміти, що якщо ми хочемо зберегти Україну і відродити її як потужну державу ми повинні ліквідувати філіал московського кадебістського патріархату в Україні.

Олег Соскін, голова Української Національної Консервативної партії

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ