Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

1 грудня у Першому українському театрі для дітей і юнацтва благодійний концерт - до Дня боротьби зі СНІДом

Ініціативна група акторів з вільного еко-театру «WindofChange» разом з музикантами гурту «Атмосфера» сестрами-близнючками Юлією та Настею Яремчук вирішили подарувати мешканцям міста Львова та його гостей творчий вечір під назвою «У пошуках щастя». Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Шукаємо щастя по країнах, століттях, а воно скрізь і завжди з нами. Як риба в воді, так і ми в ньому. І воно біля нас, шукає нас самих. Нема його ніде, але воно скрізь. Воно схоже до сонячного сяйва - відхиліть вхід у свою душу», - казав Григорій Сковорода.

Програма буде складатися з театральної вистави «Наречена чи Тигр» та акустичного концерту від сестер Яремчук.

Вистава від «WindofChange» - «Наречена чи Тигр» (за твором Френка Стоктона) триватиме 40 хвилин.

«Вистава за твором англійського письменника Френка Стоктона розповідає про жорстокі звичаї, які панують у середньовічному царстві і несамовиту любов між принцесою і простим юнаком, яка виникає в супротив волі батька, аж раптом батько-цар дізнається про їх почуття і вирішує з тим покінчити. На що здатне кохання і на що здатні ми заради нього? Також вистава незвичайна тим, що ставить нас в глухий кут і заставляє задуматись - а що ж таке справжнє кохання? За задумом режисера, все дійство переноситься в наші часи і відбувається в одному з казино - де так само панують свої закони і звичаї», - розповідають організатори.

«Я хотів би провести вечір культурного дозвілля - де ми будемо говорити про кохання і показувати театральну постановку та слухати таку музику, яка надихає, заставляє задуматись над тонкою природою цього почуття. Є проблема сьогодні у культурному вихованні молодіта у поданні їй інформації. Сучасна молодь зазвичай вже нікого не слухає і сама знаходить відповіді на свої питання. Але, на жаль, не завжди може розрізнити правду від брехні.Моя ідея полягає в тому, щоб переключити увагу людей і показати їм альтернативне дозвілля. Тільки те, що іде від щирого серця – може змінити і запалити інше серце. Гарна історія, яку розкажуть актори, у супроводі різних музичних інструментів – це профілактика від будь-яких хвороб та гарний настрій на цілий тиждень», - каже Юрій Юрченко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ