Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові міська і обласна санстанції відкрили «гарячі лінії» питань вірусних захворювань

У зв'язку із почастішанням випадків захворюваності на грип, гострі респіраторні вірусні інфекції та летальними випадками на території Львівської області, Львівська міська рада наполегливо радить при появі перших ознак захворювання залишатися вдома і звертатися до лікарів, – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

Основними факторами поширення захворюваності є кліматичні умови, колективний імунітет, міграція та низький стан імунопрофілактики,

 

Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської міської ради звертається до мешканців міста Львова з проханням бути обережними та не ставитися легковажно до цього захворювання, яке супроводжується високою температурою, вираженою інтоксикацією організму і може викликати серйозні ускладнення.

 

Львівською обласною та міської санітарно-епідеміологічною службами відкрито телефонні «гарячі лінії». З усіх питань, які стосуються консультацій та надання додаткової інформації про ГРВІ, просимо звертатися за телефонами: 276-28-21 – «гаряча лінія» Львівської обласної СЕС, 275-60-61 – контактний телефон Львівської міської СЕС.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ