Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Іван Денькович останні місяці відійшов від фракції БЮТ у Верховній Раді, – Степан Давимука

Іван Денькович останні місяці відійшов від фракції БЮТ у Верховній Раді. Його картка для голосування була неконтрольована фракцією. Партія регіонів скористалася тим, що Денькович був ображений на БЮТ і «перетягла» його в коаліцію. Про це «Гал-інфо» сьогодні, 1 червня, повідомив народний депутат України Степан Давимука.

За його словами, відхід Деньковича від БЮТу розпочався з його конфлікту з фінансистами виборчого штабу Юлії Тимошенко на президентських виборах -2010 року братами Дубневичами та керівником виборчої кампанії у Львівській області нардепом Віктором Швецем. Протистояння з Дубневичами і їхньою групою впливу перенеслося і на фракцію БЮТ у Львівській обласній раді та обласну організацію партії. Іван Денькович останніх 3-4 місяці фактично був усунутий від керівництва обласною партійною організацією.

Як зазначив Степан Давимука, Іван Денькович був дуже ображений на те, що його звільнили з посади голови ЛОО «Батьківщина». Однак, на думку Степана Давимуки, це не виправдовує перехід його колеги в коаліцію.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ