Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Надзвичайні події

У Львові отруюють собак – готуються до Євро-2012

У Львові отруюють собак – готуються до Євро-2012. Зокрема, у причетності до винищення тварин звинуватили Львівське комунальне підприємство «Лев». Таку заяву сьогодні, 16 липня, висловила член ради Львівського міського притулку для безпритульних тварин Ольга Сидор.

«Мешканці будинків, біля яких отруювали собак, неодноразово бачили білий фургон, який щось розкладав на траві і потім на цих територіях знаходили мертвих собак. До речі, мешканці записували номери, і згодом ми дізнались, що фургон належить ЛКП «Лев»,- розповів голова ЛМО ПП «Громадянська позиція» Анатолій Забарило.

За словами Ольги Сидор, від квітня цього року у Львові зафіксовано близько 150 випадків отруєння собак. Улітку випадки почастішали. Особлива ситуація склалась на вул. Стрийській, де саме будуються стадіон до «Євро-2012». Лише за один ранок (23 липня) волонтери зайшли 30 тіл.

Також отруєння проводиться на вулицях Тролейбусній, С. Петлюри, Кульпарківській, Науковій, Любінській, Золотій, Науковій, Золотій, Липинського, в районах Погулянки, Майорівки, стадіону «Україна».

«У більшості цих собак були опікуни, які доглядали за ними. Тварини були стерилізованими, вакцинованими, нагодованими і безпечними для людей», – сказала вона.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ