Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Працівники ЛАЗу сказали Януковичу, що хочуть працювати більше

Під час перебування на Львівському автобусному заводі сьогодні, 28 жовтня, президент України Віктор Янукович поцікавився у працівників, чого їм найбільше бракує. У відповідь працівники повідомили, що хочуть більше замовлень.

Президент своєю чергою, пообіцяв, що замовлення будуть. «На 60-70% завод працює на український ринок. Це вже непогано. Але треба думати і вдосконалювати роботу в цьому напрямку. Замовлення не повинні бути меншими, ніж зараз», – сказав він.

Янукович зауважив, що минулого кроку, коли приїздив на завод, настрій у працівників був значно гіршим: тоді завод працював лише на 20 %.

«Дуже важливо, щоб ми мали перспективу. Ми зараз працюємо над тим, щоб підняти рівень замовлення, збільшити асортимент продукції. Щоб продукція була конкурентоспроможною і за ціною, і за якістю», - підкреслив Віктор Янукович.

Також президент запевнив працівників заводу, що економіка України останні два роки стабільно зростає, і тому ситуація Україні краща, ніж деяких країнах Європи, приміром, у Греції.

Глава держави також наголосив, що він багато літає по світу, адже хоче знайти ринки збуту для продукції, що виробляється в Україні.

Додамо, що Віктор Янукович під час перебування на підприємстві ознайомився з виробництвом автобусів та тролейбусів, які ЛАЗ виготовляє для міст, що прийматимуть Євро-2012. Також Януковичу показали швидкі, які ЛАЗ робить спільно з концерном «Рено» до Євро-2012 та нову розробку – медичний автобус, який є, фактично, шпиталем на колесах і може заїхати у будь-яку віддалену місцевість, щоб надати допомогу. Ознайомили главу держави і з проектом трамваю від ЛАЗ, однак, трамвай представили лише на папері.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ