Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Андрій Павлів пояснив, чому написав заяву на звільнення

Андрій Павлів в коментарі Гал-Інфо прокоментував свою заяву на звільнення з посади директора департаменту містобудування Львівської міської ради.

"Інформація, що я написав заяву на звільнення після рішення прокуратури – це не правда. Я написав заяву, бо маю на це право. Читаючи лекцію у Відні, я зрозумів, що, як архітектор, я вже десять років не працюю, а, як науковець, за цей час я не видав ні однієї статті. Мені стало шкода життєвого часу", - зазначив Андрій Павлів.

Він також сказав, що першим пунктом в його заяві було прохання надати йому відпустку. "Протягом майже десяти років я не використовував своє право на відпустку. Робота була напружена й не було часу на відпочинок. Наразі я хочу відпочити", - зазначив він.

Нагадаємо, сьогодні Львівська міська рада повідомила, що директор департаменту містобудування Андрій Павлів написав заяву на звільнення за власним бажанням.

Пізніше активісти ГР "Народна дія" зазначили, що за їх інформацією Андрій Павлів написав заяву на звільнення після того, як прокуратура визнала справжність його підписів під дозвільними документами на деякі скандальні забудови у місті.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ