Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Арсенал» провів тренування на стадіоні «Прогрес» – Юрій Дячук-Ставицький

Спортивний директор ФК «Карпати» Юрій Дячук-Ставицький в коментарі «Гал-info» розповів, що суперник «Карпат» в чемпіонаті України вищої ліги ФК «Арсенал» провів тренування перед грою на стадіоні «Прогрес». Це сталося через те, що на стадіоні «Україна» не було працівників, які відповідають за благоустрій та упорядкування стадіону. Водночас Дячук-Ставицький сказав, що йому нічого не відомо про борг його клубу перед стадіоном «Україна», через який працівники стадіону відмовилися вийти на роботу. За його словами, якщо «Карпати» справді винні гроші стадіону «Україна», то нехай стадіон звертається до суду.

 «Ми з тренером ФК «Арсенал» Олександром Заваровим приїхали на стадіон «Україна» і побачили, що там нікого немає, а на воротах стоїть трактор. Проводити там тренування було неможливо. Мені вдалося домовитися із Заваровим, щоби «Арсенал» провів передматчеве тренування на стадіоні «Прогрес». Щоправда, згідно з регламентом, перед черговим матчем клуб повинен проводити тренування на стадіоні, на якому буде проводитися матч. Так що «Арсенал» має право подати скаргу на ФК «Карпати», і наш клуб може бути оштрафований. Чи буде це робити ФК «Арсенал», я не знаю», – зазначив Дячук-Ставицький.
 Спортивний директор «Карпат» також зазначив, що якщо матч «Карпати» – «Арсенал» не відбудеться, то його клуб буде оштрафований на три очки і певну суму. Вона буде залежати від того, з чиєї вини було зірвано матч.
 Нагадаємо, що сьогодні було зірвано передматчеве тренування ФК «Арсенал» на стадіоні «Україна». Як сказав «Гал-info» директор ЛКП "Спорт ресурс" Остап Блищак, це сталося через те, що  ФК «Карпати» винен стадіону 90,5 тисячі гривень і не хоче погашати цей борг. Тому тридцять два працівники стадіону просто не вийшли на роботу.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ