Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Благодійники передали чергову допомогу бійцям у зоні АТО

Минулого тижня зусиллями львівських волонтерів було відправленно допомогу бійцям в зоні проведення АТО. Кошти на придбання бронежилетів, військової форми, взуття, та інших необхідних на фронті речей були надані корпорацією Global Development.

За словами Олександра Здровецького, керівника корпорації Global Development, поїздка була нелегкою через погодні умови та надзвичайно напружену ситуацію на передовій.

«Наш візит відбувався в доволі несприятливих умовах, однак ми пам’ятали, що хлопцям на фронті дуже необхідні ці речі аби захищати нашу Батьківщину. Кожен українець повинен пам’ятати, що військові на передовій захищають наш спокій та намагають забезпечити наш добробут», – зазначив він.

Також Олександр Здровецький підкреслив, що окрім матеріальної підтримки хлопцям дуже важливо розуміти, що вдома їх чекають.

«До наших посилок, ми також поклали листи від дітей з побажаннями нашим воякам. Таким листам хлопці на передовій радіють чи не найбільше. Ми їх збирали у Львівських школах, котрі зголосились допомогти нам», – розповів керівник корпорації Global Development.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ