Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Бюджетна комісія ініціюватиме погашення боргів газети „Ратуша” за рахунок міського бюджету

Бюджетна комісія ініціюватиме погашення боргів газети „Ратуша” за рахунок міського бюджету, — повідомив журналістам голова постійної депутатської комісії ЛМР з питань бюджету Андрій Стецьків.
„Поза тими всіма баталіями, які точаться сьогодні навколо „Ратуші”, я є прихильником цієї газети. Зараз ситуація із газетою „Ратуша” вийшла за межі професійного і адекватного підходу. Зрозуміло, що тут йде певний конфлікт особистостей, однак особисто я вважаю, і, думаю, мене підтримають інші члени бюджетної комісії, що міська рада повинна за рахунок бюджету погасити борги газети „Ратуша”. Крім цього, ми будемо відстоювати продовження фінансування „Ратуші” наступного року. Поряд з тим ми повинні буди чесні перед собою, я би хотів, щоб газета „Ратуша” була якіснішою і відмовилася від певної жовчі, яка деколи буває”, — наголосив Андрій Стецьків.
Як пояснив Андрій Стецьків, борги „Ратуші”, а це, нагадаємо, більше 32 тисяч гривень, якщо депутати за це проголосують, погашатимуть за рахунок невикористаних коштів „Ратуша-ТБ”, яких залишилося близько 60 тисяч гривень.
Нагадаємо, сьогодні колектив „Ратуші” звернувся до депутатського корпусу з проханням посприяти у ліквідації заборгованості газети, яка виникла через те, що у бюджеті комунального підприємства на 2006 рік не було закладено підвищення цін на енергоносії та підвищення мінімальної заробітної плати.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ