Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутати мають напружитись, аби ухвалити бюджет до кінця року

Депутати усіх фракцій мають максимально продуктивно працювати в робочій групі щодо податкових змін, аби ухвалити бюджет на 2016 рік до кінця грудня. Про це в ефірі телеканалу 112 заявила народний депутат від «УДАРу» Оксана Продан. Про це повідомили в УДАРі.

Вона зазначила, що проект бюджету потрібно переробляти, оскільки він базується на новому податковому законодавстві, а його не підтримує Верховна Рада. Саме тому було ухвалено рішення готувати проект бюджету у робочих групах на основі діючого податкового кодексу.

За словами Продан, робоча група працює в двох напрямках. «Перше – податкова база. Це ті зміни, які б допомогли забезпечити наповнення дохідної частини. Друге – власне зміни до бюджету. Завтра ми намагатимемося опрацювати урядовий законопроект. Проте у ньому є ряд норм, які підтримують усі фракції, наприклад введення ПДВ на транспортування газу через територію України», - зауважила Оксана Продан.

«Ударівка» закликала усіх депутатів – членів робочої групи до активної роботи, аби парламент міг ухвалити бюджет-2016 до кінця року. «Якщо ми приймемо бюджет в цьому році, це означає, що з нового року ми почнемо працювати над реальною податковою реформою. Якщо ми зараз провалимо бюджет, то в січні продовжимо «перемивати кісточки» діючому бюджетові. Тому усі представники повинні максимально відпрацювати у робочих групах, щоб бюджет ми прийняли цього року», - наголосила Продан.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ