Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Депутати переживають, що за 10 млн грн. знову неякісно облаштують велодоріжки

вул. Городоцька
вул. Городоцька
вул. Коперніка
вул. Коперніка
вул. Липинського
вул. Липинського
вул. Городоцька
вул. Городоцька
1/4
Прокурора Львівської області Романа Федика та міського голову Львова Андрія Садового просять звернути увагу на якість прокладання велодоріжок у Львові. З відповідним звернення учора, 25 лютого, під час засідання сесії Львівської міської ради виступив депутат Адріян Гутник.

Він нагадав, що в проекті бюджету розвитку Львова на 2016 рік передбачено кошти на будівництво велодоріжок у розмірі 10 млн грн, зокрема, на вул. Городоцькій - від вул. Чернівецької до вул. Ряшівської, на вул. Княгині Ольги - вул. Академіка А. Сахарова, від вул. Варшавської до смт. Брюховичі, у мікрорайоні Рясне та на території РЛП "Знесіння".

«Натомість до мене неодноразово звертались користувачі велосипедного транспорту щодо численних фактів неякісно проведених робіт із будівництва велодоріжок: нерівність покриття, суттєве пошкодження покриття у межах гарантійного строку, непропорційне використання зони для велосипедиста та пішохода, наявність перешкод на шляху велодоріжок у вигляді тимчасових споруд», - розповів Адріян Гутник.

Зважаючи на це, депутат просить вжити заходів для перевірки фактів використання коштів міського бюджету Львова на будівництво велодоріжок, зокрема в частині виконання зобов’язань підрядників із гарантійного ремонту недоліків.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ