Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Діти учасників АТО із Золочівщини цікаво провели час у Львові

Діти учасників АТО із Золочівського району побували у Львові, де провели яскравий та насичений цікавими подіями день, а ще – отримали від партнерів проекту «Мій тато захищає Україну!» та підприємців різноманітні подарунки, повідомила прес-служба Львівської облради.

Приїхала дітвора до Львова в суботу, 9 травня. Наймолодших діточок супроводжували до обласного центру їхні матері. Приїхав також зі своїм сином військовослужбовець АТО, який зовсім скоро знову вирушить на схід захищати нашу державу.

Програма перебування у Львові для маленьких гостей із Золочівщини була доволі насиченою. Діточок та їхніх супроводжуючих одразу було поділено на дві групи, кожна з яких мала свої розважальні заходи.

Зокрема, дітки побували у ресторані-піцерії «Челентано», що на вулиці Личаківській, 4-6. Тут їм провели майстер-клас з виготовлення піци, розповіли про те, як твориться цей «смачний шедевр».

Одягнувши фірмові фартушки, малеча самостійно взялася до справи: закотивши рукава, юні вмільці розкачали тісто та почали його прикрашати  різноманітними інгредієнтами. Згодом «витвори» кожної дитини спекли в печі, після чого пригостили ними всіх присутніх.

Не менш цікаво провели діти свій час і під час прогулянки центральними вуличками Львова, беручи участь у яскравому та пізнавальному «Чудо-Турі». Міні-поїзд «розповів» діткам та їхнім батькам про особливості славного міста Лева, а також про відомих людей, які творили історію Львова.

Ще один заклад, який радо зустрів маленьких жителів Золочівщини та їхніх батьків, – ресторан-піцерія «LaPiazza», який «оселився» в самому центрі Львова – на проспекті Свободи, 27. Тут дітки, також одягнувшись у спеціальний одяг, всі разом почали робити смачні піци. Допомагали малечі проводити майстер-клас досвідчені працівники ресторану.

Виконавчий директор ресторану-піцерії «LaPiazza» Юлія Курцева дуже чуйно віднеслася до проекту «Мій тато захищає Україну!» і одразу згодилася на проведення майстер-класу для діточок учасників АТО. Жінка розповіла, що відчуває велику вдячність тим, хто нині захищає територію, де ще недавно вона мирно проживала разом зі своєю сім’єю.

«Через ті події, які відбуваються на сході країни, влітку минулого року ми вимушені були переїхати з Донеччини. Для майбутнього проживання ми обрали місто Львів, адже тут люди дуже добрі, чуйні та ввічливі. Ми дуже цінуємо все це! І, щоби вийти із тієї скрути, в якій ми опинилися, всі разом розпочали у Львові свою трудову діяльність. Власне сьогодні з честю приймаємо в ресторані діточок наших захисників!», – сказала Юлія Курцева.

Повеселившись досхочу, малеча із Золочівщини вирушила на завершальний етап свого перебування у Львові. Партнер проекту «Мій тато захищає Україну!» – Львівський державний цирк – люб’язно запросив маленьких жителів Золочівщини та їхніх батьків на своє яскраве та напрочуд цікаве шоу – виставу «Венеціанський карнавал».

На згадку про Львів, перед переглядом вистави діточки отримали багато подаруночків від партнерів проекту. Так, видавництво «Свічадо» надало малюкам підбірку своїх цікавих журналів – «Зернятко» і «Сто талантів», а від підприємців, що долучились до реалізації поїздки, дітвора отримала цілі пакунки із солодощами. Подарунки для діточок також передали і львівські підприємці-благодійники.

Зі свого боку організатори проекту «Мій тато захищає Україну!» висловлюють щирі слова вдячності всім, хто долучився до проведення цікавого дозвілля діточок із Золочівщини. Зокрема, дякуємо голові Золочівської районної державної адміністрації Володимирові Недзельському, який забезпечив проїзд дітей із Золочівського району, керівникові львівської мережі ресторанів «FastFoodSystems» Світлані Драпак та виконавчому директорові ресторану-піцерії «LaPiazza» Юлії Курцевій, які організували проведення для дітей напрочуд цікавих майстер-класів з виготовлення піци, представникам «Чудо-Туру», які провели пізнавальну екскурсію Львовом, директорові Львівського державного цирку Романові Пришляку, який в рамках соціального проекту запросив малечу із Золочівщини на цікаву виставу, корпорації Global Developmentта іншим, згаданим вище, благодійникам, які надали діточкам із Золочівщини подарунки. 

«Ми намагались зробити подорож до Львова незабутньою. На згадку про неї в діток залишиться багато чудових подарунків», – зазначив керівник корпорації Global Development Олександр Здровецький.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ