Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ФК «Карпати» та львівська влада домовилися про оренду стадіону «Україна»

Місто та область при посередництві міністра у справах сім’ї, молоді та спорту Юрія Павленка, президента Професійної футбольної ліги Равіля Сафіуліна та народного депутата Миколи Томенка досягли порозуміння в оренді стадіону «Україна» ТзОВ «КПФ »Карпати». Львівщину на переговорах представляли голова Львівської облдержадміністрації Петро Олійник, голова Львівської обласної ради Мирослава Сеник та міський голова Львова Андрій Садовий, ТзОВ «КПФ»Карпати» – почесний президент Петро Димінський. Текст протоколу погоджувальної ради друкуємо повністю.

1. Львівська міська рада та ТзОВ «КПФ»Карпати» укладають угоду оренди стадіону «Україна» та споруд, призначених для його обслуговування на наступних умовах:
1.1. Термін дії договору оренди – 364 дні.
1.2. Львівська міська рада надає ТзОВ «КПФ»Карпати» пільгу зі сплати орендної плати, шляхом  встановлення її розміру в сумі 1,00 гривня.
1.3. ТзОВ «КПФ»Карпати» зобов’язується:
 – власними силами, за власний рахунок та без права компенсації здійснити невід’ємні покращення орендованого майна з метою приведення стадіону до вимог ФФУ за умови виконання Львівською міською радою своїх зобов’язань згідно даного Протоколу
– в термін до 01.06.2007 р. подати на затвердження Львівській міській раді комплексний план розвитку території (в тому числі містобудівельне обґрунтування) та створення на базі стадіону «Україна» спортивного комплексу.
1.4. Львівська міська рада зобов’язується у встановленому законом порядку розглянути зазначений вище проект в тримісячний термін з дати його отримання.
1.5. За умови виконання ТзОВ «КПФ»Карпати» вимог п.1.3 в повному обсязі, Львівська міська рада зобов’язується укласти Договір оренди спортивного комплексу, а також земельних ділянок для його обслуговування у відповідності до затвердженого містобудівельного обґрунтування, на термін не менше як на 10 років.   
2. Львівська міська рада та ТзОВ «КПФ»Карпати» на виконання домовленостей, досягнутих в ході погоджувальної наради укладають попередній договір, який підлягає обов’язковому затвердженню на пленарному засіданні сесії Львівської міської ради.
3. Сторони зобов’язуються діяти спільно, а також сприяти одна одній у досягненні домовленостей, зазначених у цьому Протоколі. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ