Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Герман: Янукович може привітати Тимошенко з ювілеєм

У суботу, 27 листопада, лідер БЮТ-Б Юлія Тимошенко відзначить 50-річний ювілей.

«Вона відключить мобільний і поїде в Дніпропетровськ до мами. Що їй дарувати, ми ще обговоримо на фракції», - сказав один із нардепів-бютівців.

«Я теж не вирішив. Ось на минулий день народження вручив їй бронзову фігурку птаха із золотим ключиком», - розповів екс-глава МВС Юрій Луценко.

«Подарунок? Не скажу, - ділиться секретом соратниця ювілярки Людмила Денісова. – Торік ми їй подарували портрет Лесі Українки, вишитий бісером. Його створили інваліди».

Бютівець Сергій Терьохін більш відвертий: «У мене вдома висять чотири картини одного сучасного художника. Я його попросив підібрати подарунок для Тимошенко, виходячи з її сприйняття життя. Їй часто дарують пейзажі, ікони. Але знаю, що пейзажі і абстракцію вона не любить. Вона людина складна: любить дивні вірші, Северяніна, наприклад», - сказав Терьохін. Він, до речі, і сам малює, але свої картини дарувати соромиться.

Привітає Тимошенко і Леонід Кравчук: «Від імені громадської організації «Народне посольство» вручимо їй орден Слави. А на 49 років присвоїли звання народного посла. На місці Януковича я б вручив їй державну нагороду. Тимошенко - неординарний політик».

«Нагороду? За що?» - здивувався один з соратників Януковича. Але привітання можливі.

«Думаю, як християнин Віктор Федорович пробачив Тимошенко весь бруд, який вона ллє на нього вже багато років. Впевнена, що президент бажає їй здоров'я, і не виключаю, що може привітати з днем народження», - сказала заступник глави АП Ганна Герман.

До речі, будучи лідером опозиції, Янукович відправляв Тимошенко-прем'єру в день народження квіти.

Нагадаємо, обіцяна Адміністрацією президента зустріч Віктора Януковича з лідером опозиції Юлією Тимошенко, що допомогло б на думку БЮТ, країні рухатися вперед, так і не відбулася, передає Сегодня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ