Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Хилюка звільнили через недовиконання показників ДПА у Львівській області?

Наповнення бюджету ДПА у Львівській області не виконано – про це після представлення новопризначеного голови ДПА у Львівській області у розмові з журналістами повідомила заступник голови ДПА України Наталія Рубан.
 За її словами, зараз у керівництва податкової „є дуже жорстка позиція щодо невиконання наповнення бюджету. Найбільше невиконання є по ПДВ і кожен місяць з початку року є невиконання цих показників”. Вона також повідомила, що на нараді у ДПА України прем’єр-міністром було поставлено завдання, щоб виконувалась дохідна частина бюджету не на 30-40%, а в 2-3 рази. За її словами, у цьому році перед ДПА і КМУ стоїть 5 завдань – удосконалення процесу адміністрування ПДВ, усунення тінізації і ухилення від оподаткування, встановлення балансу відносин з великими платниками податків, встановлення позитивного іміджу податково інспектора та запровадження в життя гасла „Податкова для платника, а не платник для податкової”.
На запитання, чому було призначено саме п. Зінкевича, Рубан зазначила: „Він професіонал, він львів’янин, свій і не політична фігура”.
Нагадаємо, як стало відомо "Гал-іnfо" з поінформованих джерел, Віталій Хилюк зараз перебуває на лікарняному і його звільнення відбулося з порушенням чинного законодавства. На представленні новопризначеного керівника податкової не було жодного представника влади, окрім представників силових органів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ