Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Інформацію про заробітчан міліціонер збирав усно – Олександр Ганущин

Спеціальна комісія Львівської ОДА, яка була створена для перевірки факту, викладеного у одному ЗМІ про збір правоохоронцями Самбірського району інформації щодо людей, які виїхали за кордон оприлюднила свої висновки. Як розповів “Гал-info” заступник голови Львівської ОДА, керівник апарату Львівської ОДА Олександр Ганущин, інформація збиралася усно одним з міліціонерів, який свої дії пояснював виконанням постанови КМ за номером 885 від 27.06.2007.
 “На сьогодні ця проблема вичерпана, оскільки Президент своїм указом скасував постанову Кабміну” – сказав Ганущин.
Нагадаємо, що Президент України Віктор Ющенко своїм указом від 30 серпня призупинив постанову Кабінету Міністрів України від 27 червня 2007 року № 885 “Про деякі заходи, пов'язані з удосконаленням системи обліку громадян, що використовується для забезпечення виконання законів України”. З цього приводу Президент подав також своє подання до Конституційного Суду України.
Натомість, сьогодні Партія регіонів у своїй заяві заявила, що зупинення президентом Віктором Ющенком перевірок виборчих списків відкриває шлях для фальсифікацій під час виборів 30 вересня, оскільки за даними ПР від 12 до 15 % громадян України не проживають за адресами реєстрації місця проживання.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ