Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Каськів незадоволений діяльністю 10% депутатів від "Пори" у радах різних рівнів

Лідер ГП «Пора» Владислав Каськів незадоволений діяльністю частини депутатів від ГП "Пора". Як повідомив він сьогодні на прес-конференції у Львові, приблизно 10% депутатів рад різних рівнів працюють у своїх радах незадовільно .
«Діяльність не менше, аніж 10% депутатів у радах не відповідають принципам діяльності та програмним засадам громадської партії «Пора». Ми не задоволені їх роботою», — сказав Каськів, при цьому зазначивши, що такий процес є нормальним у всіх демократичних партіях, оскільки партія залишається, а люди постійно змінюються в силу своїх політичних переконань.
Уточнюючи, про які саме ради йдеться, Владислав Каськів спочатку довго не хотів називати їх, а потім все-таки зазначив: «За моїми даними, це насамперед депутати рад Київської області, оскільки приміська зона столиці є ласим шматочком, де дуже дорого коштує земля. Хтось може й спокуситися. Також очевидно, що багато таких депутатів і на території Галичини».
Нагадаємо, сьогодні у Львові відбувається всеукраїнський з’їзд депутатів рад різних рівнів від ГП «Пора». Як повідомив на початку прес-конференції депутат Львівської міськради Маркіян Іващишин, участь у з’їзді беруть понад 200 депутатів рад різних рівнів із 8 областей України, де «пористи» пройшли у ради.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ