Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кличко визнав наявність заборгованості перед працівниками штабів

Лідер Удару Віталій Кличко визнав наявність заборгованості перед людьми, які працювали під час виборчої кампанії партії. Про це він заявив на брифінгу в четвер, відповідаючи на питання про скарги працівників штабів на невиплату заробітної плати.

За його словами, в основному до агітаційних заходів залучали волонтерів, але "мажоритарщики" зверталися до помічників, щоб вони на фінансовій основі допомагали їм вести кампанію".

"Такі прохання існують, ми знаємо про такі випадки і зробимо все, щоб ті фінансові зобов'язання, які взяли на себе мажоритащики, були виконані", - сказав Кличко.

На питання про те, коли такі борги можуть бути погашені, Кличко відповів: "Я думаю на протязі місяця, максимум до нового року це питання буде вирішено".

Як відомо, раніше були оприлюднені документи, які підтверджують те, що за 2 тижні до виборів з боку центрального штабу партії було значно скорочене фінансування обласних штабів, а в деяких областях взагалі було урізане.

Так само дорученням скоротили і виплати членам ДВК та ОВК. В квоту потрапляв лиш один член ДВК, не враховуючи керівні посади.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ