Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Комуністи не ставлять за мету розвалити антикризову коаліцію, але незадоволені Морозом – Олександр Голуб

«Комуністи не ставлять за мету розвалити антикризову коаліцію», – про це в коментарі «Гал-info» повідомив народний депутат КПУ Олександр Голуб. Водночас він додав: «З огляду на події, які відбуваються всередині антикризової коаліції, на майбутньому пленумі ЦК КПУ 9 грудня може бути поставлене питання про зміну конфігурації коаліції, оскільки завдяки Олександру Морозу був ухвалений закон про Голодомор, чим голова СПУ вкотре довів свою погану репутацію. Саме завдяки Голові Верховної Ради з‘явилась загроза розпаду антикризової коаліції. За таких умов коаліція повинна працювати над тим, щоб людина з такою нестійкою політичною думкою, як Олександр Мороз, не мала такого вирішального впливу на розвиток подій в коаліції».
 Олександр Голуб також зазначив, що «вважає Олександра Мороза ненадійним партнером для будь-якої коаліції, позаяк таким кроком (педалюванням голосування по визнанню голодомору актом геноциду. – „Гал-іnfо”.) він хоче повернути частину власного електорату».
 На думку Голуба, «така неузгодженість в діях одного з членів антикризової коаліції може призвести до її розпаду, але потрібно знаходити якісь компроміси, щоб цього не трапилось. Але однозначно можу сказати, що розпаду антикризової коаліції з ініціативи КПУ не буде».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ