Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ЛМР у земельних питаннях завжди користується статтями Земельного кодексу – Тарас Криворучко

«Усі питання, пов’язані із продажем землі чи передачу її в оренду, регламентуються земельним кодексом, і я не можу коментувати те, що прийнято на загальнодержавному рівні», – повідомив у коментарі «Гал-info» голова комісії із землекористування член блоку «Нашої України» Тарас Криворучко.
 За його словами, комісія і депутати міської ради завжди у таких питаннях керуються нормами земельного кодексу.
«Ми і надалі будемо продовжувати керуватись виключно цим кодексом, який регламентує дані питання», – сказав Тарас Криворучко.
Він також зазначив, що вже другий тиждень перебуває на стаціонарному лікуванні у лікарні, тому деталі цього рішення йому невідомі. «З наступного тижня я буду на роботі і тоді зможу дати детальніший коментар з цього приводу», – зазначив голова комісії із землекористування”.
Нагадаємо, сьогодні на президії ради "Нашої України було прийнято рішення щодо участі депутатів місцевих рад, членів партії "Наша Україна" у розгляді та ухваленні рішення щодо земельних питань. Відтепер депутатам місцевих рад від "Нашої України" заборонено підтримувати на сесіях рішення про відчуження, передачу в користування земельної ділянки суб'єктам підприємницької діяльності без проведення відкритого аукціону, крім випадків, коли законодавством передбачено право землекористувача на викуп. Невиконання цього рішення є підставою для дострокового припинення повноважень депутата місцевої ради, відповідно до закону про статус депутатів місцевих рад.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ