Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівському Руху «пересаджують» керівні органи

Офіс НРУ за адресою м. Львів, вул. Коперніка, 11 спільно використовуватимуть Оргкомітет Львівської крайової організації Народного Руху України та голова Львівського обласного об’єднання товариства «Просвіта» ім. Т. Шевченка Ярослав Пітко. Про це досягнуто відповідної домовленості. Про це сьогодні, 17 листопада, повідомив Оргкомітет НРУ, який відповідно до рішення Центрального проводу НРУ нині провадить «поточне керівництво діяльністю ЛКО НРУ».

 

  

Як йдеться у повідомленні, до винесення рішення Господарського суду Львівської області щодо незаконної передачі майна ЛКО Народного Руху України ЛООТ «Просвіта», управа Народного Руху України буде використовуватись спільно двома організаціями.

 

Відповідно до ухвали Господарського суду Львівської області №10/250 від 6.11.09р. на дане приміщення накладено арешт та заборону передавати його третім особам.

 

Відповідно до рішення Центрального Проводу НРУ від 14 листопада 2009 року, призупинено проведення ІІ-го етапу ХХХ конференції Львівської крайової організації Народного Руху України до закінчення перереєстрації її членів, створено оргкомітет для підготовки та проведення конференції Львівської крайової організації НРУ. Головою оргкомітету обрано Андрія Корната, заступника голови ЛКО НРУ.

 

Також Центральний Провід надав оргкомітету повноваження здійснювати поточне керівництво діяльністю ЛКО НРУ до проведення конференції та визнав раду та провід Львівської крайової організації  Народного Руху України такими, що втратили свої повноваження.

 

Додамо, що напередодні від керівництва ЛКО НРУ усунуто Ярослава Пітка. Це сталося після того, як ЛКО НРУ висловила підтримку Ющенкові як кандидатові в президенти. Натомість НРУ під проводом Б.Тарасюка, як відомо, підтримує Тимошенко.  

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ