Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Литвин: А ви хочете, щоб я в хліві жив?

Голова Верховної Ради Володимир Литвин не вважає, що його будинок у Конча-Заспі відповідає уявленням про шикарне життя. Про це в інтерв'ю «Фокусу» заявив сам політик.

На питання, як чиновник із середньою офіційною зарплатою в 20 тисяч гривень може дозволити собі шикарні апартаменти, які навесні цього року телеглядачі могли побачити в програмі «У кабінетах» на «5 каналі», політик відповів, що не бачить нічого надприродного.

«А ви хочете, щоб я в хліві жив? Так, у мене є книги, багато книг. Мені подарували шкуру ведмедя. Але хіба це розкіш?», - дивується спікер.

Він вважає, що, будучи професором, академіком двох академій, може собі це дозволити.

Свій дохід від творчої діяльності, який склав в минулому році близько $50 тис (402 тис грн в еквіваленті), Литвин пояснив стипендією академіка, публікаціями та виданням підручників.

За його словами, побачили світ черговий підручник з історії України, монографія про Україну часів воєн і революції. Були й інші публікації.

«Потрібно просто багато вчитися і напружено працювати довгі роки. У цьому секрет успіху», - додав політик.

Нагадаємо, Володимир Литвин за 2011 року заробив 1,1 млн грн, 402 тис - від викладацької, наукової та творчої діяльності.

У березні 2012 року на «5 каналі» вийшла передача «У кабінетах». У кадр потрапили шикарна гарнітура з дорогих порід дерев, позолочений годинник, шкура дикого звіра на підлозі.

Литвин перед телекамерами демонстрував рідкісні книги, ікони і статуетки.

Тиждень

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ