Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Люблін передав Львову естафету Конгресу культури

Сьогодні, 4 вересня, у Львові триває ІІІ Конгрес культури Східного партнерства. Під час церемонії відкриття відбулась передача естафети Конгресу від Любліна до Львова, участь в якій взяли віце-президент міста Люблін Кшиштоф Коморський та міський голова Львова Андрій Садовий, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Сьогодні ми б хотіли передати нашим приятелям те, що є для нас дуже важливе і дороге. Приятель – це взаємна безкоштовна співпраця, заангажованість, взаємоповага і лояльність. Ми постійно підтримуємо і взаєморозвиваємо наші стосунки.

Ми готуємо образ нашого міста як осередку Східної співпраці. Маємо добре розбудовану структуру в керуванні культурою, чим хочемо поділитися. Йдеться про розвиток культури при розбудові громадянського суспільства, при формуванні інтелектуальних еліт, залученні мешканців в управління локальними спільнотами. Ми здобули великий досвід, коли намагалися отримати титул європейської столиці культури.

Ми віримо, що використання культури є дуже важливе, чим хочемо поділитися з нашими друзями, з якими плідно співпрацюємо», - зазначив віце-президент міста Люблін Кшиштоф Коморський.

Віце-президент міста Люблін Кшиштоф Коморський передав міському голові Львова картину з І Конгресу культури Східного партнерства.

IІІ Міжнародний Конгрес культури Східного Партнерства «Місія культури в часи криз» проходить під патронатом Міністерства закордонних справ Республіки Польща, Міністерства культури Польщі, Міністерства культури Грузії, Міністерства культури Молдови, Міністерства культури України, Міністерства освіти України.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ