Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Міський голова Самбора прокоментував силовий інцидент у Ратуші

У Самборі загострюється брудна інформаційна війна проти команди мера Юрія Гамара. Учора (27 квітня. ЗМІ оприлюднили інформацію, нібито міський голова із колегою застосували силу до спеціаліста відділу житлових питань Віктора Копиляка. Про це повідомила прес-служба партії ВОЛЯ-РУХУ НОВИХ СИЛ Михайла Саакашвілі у Львівській області.

«Нічого дивного, це - продовження спланованої інформаційної війни проти міськради, - пояснив Юрій Гамар. - Я обіцяю всіляку допомогу правоохоронцям, які займатимуться цією справою. Ми зараз увійшли в активний процес очищення міської ради, вже чимало чиновників, які недобросовісно виконували обов'язки, звільнені. І тому опоненти вдаються до брудних прийомів".

Після того, як півтори роки тому міським головою Самбора став Юрій ГАМАР, у місті не вщухають провокації. Мер, який до того ніколи не був чиновником, відмовився відмивати кошти, ділити землі і грати на руку самбірським кланам.

Нагадаємо, днями внаслідок службового розслідування було звільнено начальницю земельного відділу Галину Магац. За цим послідувало те, що екс-мер Тарас Копиляк погрожував на вулиці начальнику юридичного відділу Володимиру Процайлу. Ще раніше у місті були розмальовані нецензурні вислови проти міського голови. А минулого року сфальсифіковано адміністративну справу проти ніби-то незаконного голосування мера, Гамар виграв апеляцію.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ