Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал  |  Надзвичайні події

На Азовському морі згорів відділ прикордонної служби

Вчора, 3 січня, в селищі Кирилівка, що на Азовському узбережжі, в результаті пожежі згорів відділ прикордонної служби (ВПС). Про це повідомило місцеве видання «МВ».

За словами учасників гасіння пожежі, перші рятувальники прибули вже в перші хвилини загоряння о 22.05, незабаром до них приєдналися резервні караули. Місцеві комунальники доставили до місця пожежі три машини води, пожежа була ліквідована майже за півтори години. Проте, другий поверх будівлі, зроблений повністю з дерева, вигорів вщент, а перший, кам’яний поверх, виявився залитий водою.

Кімната зберігання зброї, розташована на другому поверсі, стала головною проблемою в цій пожежі. Пожежникам довелося одночасно гасити вогонь і допомагати сімом прикордонникам виносити зброю. Також поруч стояв гараж з автотехнікою – його теж евакуювали разом зі зброєю.

Зараз особовий склад розмістили на одній з баз відпочинку.

В Азово-Чорноморському регіональному управлінні Держприкордонслужби Гал-інфо підтвердили факт пожежі. Попередньою причиною займання є коротке замикання. Постраждалих немає.На місці працює слідство.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ