Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На приїзд Мороза до Львова готували „вибух”… але умовний і лише задля піару

На приїзд Мороза до Львова готували „вибух”… щоправда, умовний і лише задля піару. Як повідомив „Гал-info” начальник УМВС області Віталій Максимов, минулої неділі правоохоронці попередили одну із структур, яка на приїзді голови Верховної Ради до Львова хотіла зробити собі піар.
„Ця структура зазнала рейдерської атаки і хотіла використати приїзд Мороза, щоб щось зірвати, щось спалити, щоб в такий спосіб показати, як на них чинять тиск. Звичайно, про замах на голову Верховної Ради не йдеться, це мав бути зовсім умовний вибух, така собі піар-акція. Однак правоохоронні органи провели з ними профілактичну розмову, і, думаю, працівники цього підприємства відмовилися від свого наміру”, — зазначив Віталій Максимов.
Нагадаємо, голова Верховної Ради України прибуває до Львова вже сьогодні, 20 листопада, а завтра він проведе нараду із головами всіх обласних рад України, а також відвідає агрофірму „Провесінь”. Віталій Максимов, відмовився коментувати, чи це працівники цього підприємства збиралися організувати акцію „вибуху” для Мороза.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ