Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На ремонт доріг з обласного бюджету Львівщини виділили 172 млн грн

Cьогодні, 21 березня, депутати Львівської обласної ради під час засідання сесії затвердили Програму розвитку дорожньої інфраструктури і фінансування робіт, пов’язаних із будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг, - на 2017 рік. Ресурсне забезпечення Програми становить 172 млн грн. «За» таке рішення проголосували 56 депутатів, передає кореспондент Гал-інфо.

Термін реалізації Програми: початок – 1 січня 2017 року, закінчення – 31 грудня 2017 року.

Загалом цьогоріч заплановано відремонтувати 71,7 км вулично-дорожньої мережі.

Отож, за словами, в.о. директора департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської ОДА Роман Кокотайло. якого цитує прес-служба Львівської ОДА, з обласного бюджету на реалізацію Програми передбачили 172 млн грн: - 106 млн грн – на будівництво, реконструкцію та ремонт доріг загального користування та комунальної власності в населених пунктах області; - 51 млн грн – на будівництво, реконструкцію, ремонту та утримання доріг загального користування, а також для співфінансування робіт, на які дадуть кошти державного бюджету; - 15 млн грн – резервний фонд дорожньої інфраструктури.

Після проведення тендерних процедур за кошти обласного бюджету розпочнуться роботи на дорогах загального користування і дорогах комунальної власності.

Під час брифінгу голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин наголосив, що наразі відбудуться тендерні процедури і орієнтовно після Великодніх свят за кошти обласного бюджету розпочнуться роботи на дорогах загального користування і дорогах комунальної власності, в тому числі і міст обласного значення. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ