Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Рівненщині у масовій бійці постраждали 11 людей - поліція

У селі Деражне на Рівненсщині біля одного з розважальних закладів сталася масова бійка зі стріляниною, а результаті якої 11 людей були травмовані, повідомила поліція області. Бійка сталася уночі 25 грудня, зазначили у поліції.

"Під час застілля між мешканцями села Деражне Костопільського району Рівненської області та молодиками з села Цумань Ківерцівського району Волинської області виникла сутичка", - йдеться у повідомленні.

Після сварки 20 людей продовжили з'ясовувати стосунки на вулиці, зчинивши бійку а згодом і стрілянину.

Двоє жителів Волинської області звернулися до медиків з пораненнями від пострілів із травматичної зброї, 52-річний чоловік власниці закладу поламав руку, і ще вісім жителів Деражного отримали незначні тілесні ушкодження, додали в поліції.

"Це не перший випадок, коли в цьому селі починається "п'яна" бійка за участю жителів нашої і сусідньої з нами Волинської області", - сказав начальник Костопільського відділу поліції Микола Ловін.

Тому правоохоронці попросили голову сільської ради села Деражне запропонувати депутатам обмежити режим роботи розважального закладу.

За фактом події відкрили кримінальне провадження за статтею про хуліганство із застосуванням вогнепальної або холодної зброї.

BBC Україна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ